Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Bambustøj til kvinder, mænd & børn

Tøj lavet af bambus har en masse fantastiske egenskaber. Det er meget slidstærkt, allergivenligt, varmeregulerende og meget mere. Derudover er bambustøj bæredygtigt at producere. I kategorierne herunder har vi gjort det nemt for dig at finde lækkert bambustøj. Find dit nye outfit allerede i dag!

I dag produceres en stor del af vores tøj på måder, der skader miljøet. Bomuld er f.eks. et af de mest populære materialer, men også et af de mest miljøskadende. Bambus er et fantastisk alternativ til bomuld og lignende tekstiler.

Bambus har blandt andet en lang række kvaliteter, der gør det bedre end bomuld. Derudover er bambus helt igennem bæredygtigt. Så hvis du gerne vil have lækker kvalitet og mindre miljøforurening, er bambustøj vejen frem!

Lækkert tøj, der holder længe

Er du træt af, at farverne på dine T-shirts falmer? Eller er du træt af, at der så hurtigt kommer huller i din strømper? Med tøj af bambus slipper du for disse frustrationer. Bambustøj holder sig nemlig pænt og som nyt i rigtig lang tid. Det holder farven bedre end bomuld, og det er enormt slidstærkt.

Bambustøj passer til rigtig mange situationer. Det slidstærke materiale egner sig perfekt til børn, der elsker at tumle rundt på legepladsen. Dens varmeregulerende og lugtafvisende egenskaber gør den til et godt materiale til træningstøjet. Derudover er det både simpelt at vaske og tørrer superhurtigt.

Find det bambustøj, du mangler i de forskellige kategorier her på siden!

Hvorfor vælge tøj af bambus?

Bambustøj er relativt nyt på markedet, men det vinder hurtigt frem. Bambus har nemlig rigtig mange gode egenskaber. Det er f.eks.:

  • Varmeregulerende, så det vil holde dig varm om vinteren og kølig om sommeren
  • Antibakterielt og lugtafvisende, så dit tøj holder sig både friskt og rent i længere tid
  • Blødt, behageligt og allergivenligt, så det er det bedste valg til dig med sensitiv hud