Bambus møbler

Flotte bambus møbler kan give din stue et meget elegant look. Bambus møbler er lette i både materialet og i sig selv og giver et flot pift til enhver indretning. Med deres naturlige farve lyser de op i rummet. Derudover er de miljøvenlige, bæredygtige og ekstremt holdbare, hvilket jo kun er ekstra plusser.    

Bambus er et materiale, der er rigtig nemt at arbejde med. Det er meget fleksibelt og bøjeligt. Derfor er det også et fantastisk materiale til mange ting – bl.a. til at lave møbler af. Og bambus møbler er da også populære rigtig mange steder i verden. Og så de er tidløse.

Se udvalget af forskellige slags møbler, du kan få af bambus, herunder.

Dekorative udformninger og lethed

Med bambusmøblernes lethed og alligevel ret dekorative udformninger pynter de, uanset hvilket rum du bruger dem i.

Om du vil indrette dit sommerhus, ferielejligheden, udestuen eller et kollegieværelse, er bambus møbler anvendelige. Du kan også skabe en ægte sydhavsatmosfære ude på din terrasse med bambus møbler.

På trods af at møblerne er robuste og ser tunge ud, så er de lette at flytte rundt med, og de er også komfortable at sidde i.

Vil du ændre rummets udseende, kan du nemt pifte bambus møblerne op ved hjælp af farvede puder og hynder.

Nemt at dyrke

Teknisk set er bambusplanten en slags græs. Det er desuden en af de største i græsfamilien. Bambus er meget taknemlig. Det har ikke brug for ret meget vand og ingen gødning. Bambus kan gro næsten over hele verden.

Bambus er meget er en meget hård plante, og bambusmøbler er derfor modstandsdygtige over for ridser og skader. Derfor kan de holde i rigtig mange år, uden at du kan se, at de er slidte.

Den eneste måde du kan se det på, kan være hynderne og puderne måske. Fordi de er falmet af solen.

Du vedligeholder dine bambusmøbler ved at tørre dem over med en opvredet klud.