Hvorfor vælge tøj af bambus?

Meget af dit favorittøj er sikkert lavet af en eller anden form for bomuld, men har du overvejet bambustøj? Bambus er relativt nyt på markedet, men det slår bomuld og andre tekstiler på en lang række områder. Det er bl.a. både slidstærk, allergivenligt og varmeregulerende. Læs mere om fordelene ved bambustøj lige her på siden!

Produktion af tøj og tekstiler er i dag en af de mest miljøskadende produktioner. Et tekstil som bomuld kræver f.eks. enorme mængder af både vand og insektmidler. Bambus er et nyt populært tekstil, der vinder frem på grund af dets bæredygtighed og mange andre gode egenskaber.

Bambus er fremtidens supertekstil. Det er miljørigtigt og har derudover en lang række af gode egenskaber. Det kan imidlertid stadig være svært at finde det bedste sted at købe dit bambustøj. På bambustøj.dk er det dog gjort nemt for dig. Her finder du nemlig et kæmpe udvalg af billigt bambustøj i den bedste kvalitet.

3 gode grunde til at vælge tøj af bambus

Bambus har mange gode egenskaber, der gør det til en fordel at vælge tøj af bambus. Det er f.eks.:

  • Allergivenligt, behageligt at have på, og dermed det optimale valg for dig med følsom hud
  • Lugtafvisende med antibakterielle egenskaber, så tøjet holder sig rent og friskt i længere tid
  • Bæredygtigt, da det er muligt at producere uden brug af store mængder vand eller pesticider

Bambustøj kan bruges i mange situationer

Bambustøj er enormt brugbart i en lang række situationer. Kvaliteten er i top, så det kan nemt bruges i hverdagen eller på arbejdspladsen.

Derudover er det perfekt for dig, der godt kan lide at træne, svede og få pulsen op. Bambustøj er nemlig fugtabsorberende, varmeregulerende og tørrer på ingen tid. Du vil derfor føle dig tilpas, selv når du træner hårdt og begynder at svede.

Miljørigtigt bambustøj i lækker kvalitet

Tøj af bambus er kendt for sin høje, lækre kvalitet. Det er et slidstærkt materiale, og det kan derfor holde i mange år. Det holder både sin form og farve, uanset hvor meget du vasker det. Derudover er det både blødt og luftigt at have på, så du altid vil føle dig tilpas.

Bambustøj er som nævnt også et bæredygtigt valg. Det bruger nemlig op imod 200 gange mindre vand at producere end bomuld. Bambussens antibakterielle egenskaber gør desuden, at der ikke er behov for brug af skadelige pesticider eller insektmidler.

Hvis du gerne vil have tøj der er blødt, lækkert og godt for miljøet, er bambustøj altså noget for dig!

Find dit bambustøj allerede i dag!