4 produkter af bambus som du sagtens kan give som gave

Bambus er et solidt og slidstærkt materiale, som bliver anvendt til en lang række forskellige produkter. Herunder får du 4 bud på produkter, der er lavet af bambus, som du sagtens kan give som gave.

Leder du efter en god gave, men mangler du inspiration? Overvej et lækkert produkt i bambus, som sikrer et eksotisk look, samtidig med at det er utroligt holdbart. En gave i bambus vil kunne holde i mange år og vil helt sikkert bringe glæde.

#1: Bambus-strømper

De færreste ved, at der faktisk laves tøj af bambus, så hvad med et par lækre bambus strømper? De bløde strømper har typisk en forstærket hæl og tå, ligesom bambus-fibrene gør, at strømperne varmer om vinteren, men køler når det er sommer.

Bambus er et utroligt lækkert materiale til tøj, selvom det endnu ikke er så udbredt. Meget tyder dog på, at det kun er en tendens, som vil stige fremadrettet. Bambus-strømper er derfor en lille, men oplagt gave til en, du holder af.

#2: Møbler af bambus

Bambus er et utroligt let, men holdbart materiale, hvorfor det egner sig perfekt til møbler. Uanset, om du ønsker at give møbler til inden- eller udendørs brug, er bambus et oplagt materiale, som samtidig sikrer et lækkert og eksotisk design.

Bambus kan tåle det meste, hvorfor det egner sig særdeles godt til havemøbler. Du kan med fordel give en havesofa i bambus, hvis du kender en, der mangler en hyggekrog i haven.

#3: Et par solbriller af bambus

Bambus bliver brugt til alverdens ting, og det gælder også for solbriller. Du kan få en lang række forskellige solbriller i bambus, som passer til både mænd og kvinder. Hvis du vil give en god gave, som ser cool ud med sit eksotiske og naturlige udtryk, bør du overveje et par lækre bambus-solbriller.

#4: Et ur af bambus

Et ur, der er lavet af bambus, er ofte et prisbilligt, men æstetisk og holdbart ur. De fås i mange forskellige modeller, uanset om du leder efter et ur til en kvinde eller en mand. Det er naturligvis muligt at få helt billige modeller, men de vil typisk ikke holde i længden.

Som med alt andet, kan det derfor betale sig at købe et lidt dyrere ur i bambus, hvis du vil være sikker på, at det rent faktisk skal holde i længden. Når det bliver givet som en gave, er det som regel en god idé, at det kan holde i længere tid.