Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

3 grunde til at gå 100% over til bambusstrømper

I en tid hvor den grønne dagsorden fylder mere og mere, er det blevet populært at tænke i miljøvenlige og bærerdygtige baner. Det gælder også, når det kommer til beklædningsgenstande. Med bambusstrømper får du et bærerdygtigt alternativ uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Et bæredygtigt valg

Det er de færreste, der ikke har bemærket, at miljø og klima for alvor er kommet på dagsordenen.

Det betyder også, at flere og flere stiller krav om bærerdygtighed til de produkter, de køber. Bambusstrømper er derfor et oplagt valg for de, der ønsker at støtte op om miljøet. Det er efterhånden gået op for de fleste, at jordens ressourcer ikke er uendelige. Derfor har bambus oplevet en markant popularitet over de seneste år. Bambus vokser nemlig hurtigt uden brug af pesticider. Under de rigtige forhold kan nogle arter vokse op til 120 cm om dagen.

Derudover er bambus med til at fjerne Co2 fra atmosfæren. Det forholder sig faktisk sådan, at bambus kan optage helt op til fem gange mere Co2, end det er tilfældet med almindelige træer.

Bambusstrømper er derfor særdeles miljøvenlige sammenlignet med mange andre typer strømper. Tøjindustrien er en af de helt store klimasyndere, og det kan derfor betale sig at tænke bærerdygtigt, når det kommer til påklædning – også hvad angår dine strømper.

Gode priser

Bare fordi det er bærerdygtigt, behøver det ikke at være dyrt. Der findes allerede et stort udbud af forhandlere, der sælger bambusstrømper, så mulighederne er mange. De fleste forhandlere af bambusstrømper sælger til fornuftige priser sammenligneligt med prisen på almindelige strømper. Så hvorfor købe almindelige strømper når man kan støtte op om den grønne dagsorden uden nødvendigvis at bruge flere penge?

Med bambusstrømper får du god kvalitet til gode priser – præcis som det bør være. Det behøver ikke at gøre ondt på pengepungen at tænke miljøvenligt. Hvad venter du på? Køb dine nye, bærerdygtige strømper gennem bambus-stroemper.dk allerede fra i dag.

Ekstra bløde

Endnu en af fordelene ved at anvende bambus til fremstilling af tekstiler er, at det er ekstra blødt. Bambus er ikke kun populært, fordi det er miljøvenligt. Det er også god kvalitet. Noget af det vigtigste for at et par strømpe føles gode at have på er, at de er bløde. I og med at fibrene i bambus er så bløde og lækre, som de er, er bambus perfekt egnet til strømper og undertøj i det hele taget. Derudover er det også et hurtigttørrende og mere eller mindre lugtfrit materiale, hvilket er at foretrække, når det kommer til strømper.

Med bambusstrømper får du således et produkt, der udover at være miljøvenligt også er lækkert og praktisk at have på.