Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!

3 fordele ved bambussengetøj

Der er mange fordele ved at vælge sengetøj i bambus. Den primære fordel er, at det er både miljøvenligt og behageligt, så du er sikret en komfortabel nattesøvn med god samvittighed. Det stopper dog ikke her, for der er endnu flere fordele. Her bliver du introduceret til tre af slagsen.

Bambus er miljøvenligt

Bambus er en miljøvenlig og bæredygtig ressource, fordi det vokser hurtigt, og samtidig ikke kræver hverken pesticider eller andre skadelige stoffer. Bambus er en særlig robust plante, som kan regenerere sig selv hurtigt, og samtidig kan det vokse i de fleste klimaer. Der er altså en stor miljømæssig fordel ved bambus.

Hvis du er interesseret i at vide mere om, hvorfor bambus er så miljøvenligt, så finder du meget mere information på forsiden af Bambusguiden.dk. Her kan du finde en oversigt over nogle af de mange forskellige produkter, du kan købe, som er produceret af bambus, hvilket er nyttig viden, hvis du er den miljøbevidste forbruger.

Bambus er blødt og behageligt

Bambusfibre er bløde og glatte, hvilket gør bambus sengetøj meget behageligt at sove i om natten. Det minder utroligt meget om silke, og det er dermed også et fornuftigt alternativ til lige netop silke. Bambus har desuden en unik evne til at regulere kropstemperaturen, så du sover mere komfortabelt om natten.

Det er især en god idé at vælge bambus, hvis du har det varmt om natten. Det kan absorbere sveden fra din krop, samtidig med at det ikke kommer til at blive lige så varmt om natten. Derfor er det altså en god idé at overveje, om du ikke skal investere i bambussengetøj, hvis du har tendens til at få det varmt, når du sover.

Bambus har anti-bakterielle egenskaber

Bambus har naturlige anti-bakterielle egenskaber, der hjælper med at reducere dårlig lugt og bekæmpe bakterier. Det er også hypoallergenisk, hvilket gør det egnet til dig, der døjer med allergier eller bare har følsom hud. Bambussengetøj er desuden nemt at vedligeholde og tørrer hurtigt, hvilket gør det til et godt valg for både voksne og børn.